Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Coenraad Bouma, d. 30-12-2020
Hello Eva and Poul,
After having had the joy of the companionship of our middle size poodle for 18 ears, we are now anxiously looking for a new middle size poodle. it is very difficult to find one in the Netherlands, therefore I am looking in Denmark. Can you help me with information about a nest puppies? Thank you in advance.
Coenraad Bouma


E-mail:
Skrevet af Christina Linnebjerg, d. 16-08-2020
Hej Eva og Poul,
Vi er en familie på 5 der søger en mellem puddel pige, vi vil høre om I har hvalpe på vej eller om vi kunne komme på en venteliste?
Mange venlige hilsener
Christina


E-mail:
Skrevet af Birgitte Jerndorff, d. 14-04-2019
Hej! Vi har en hvalp hvis far er Lucky Luke, hun er så smuk så vi gerne vil have hende på udstilling. Mor er Kenza fra Rødovre og hun er nu 7 mdr. og hedder Ebba! Hun er smuk ...


E-mail:
Skrevet af marcus, d. 29-12-2018
Мы христианская организация, созданная для помощи людям, уждающимся финансовой помощи. Поэтому, если у вас возникли финансовые трудности или у вас возникли финансовые затруднения, и вам нужны средства, чтобы начать свой собственный бизнес, оплатить свои счета, свяжитесь с нами сейчас, мы предлагаем все виды кредитов здесь, мы предлагаем 3% -ый кредит в Du kan ikke være sikker på, at du kan få besked om, at du ikke har noget at vide om dette: ckf53744@gmail.com

3% afleveringsprisen er ikke nødvendigvis tilfældet


E-mail:
Skrevet af Lars, d. 22-02-2017
Hej med jer,

Jeg kom forbi her helt ved et tilfælde, jeg må godt nok sige at det er en super flot hjemmeside i har :)!

- Lars
<a href="https://eb.dk">eb.dk</a>


Skrevet af Henriette, d. 21-08-2016
Hej! :)

Sikke en dejlig side I har om jeres hunde.

Jeg er interesseret i en mellempuddel og jeg vil høre om jeg kan komme og besøge jer og møde jeres pudel en dag i oktober? Jeg har en datter på næsten 6 år og overvejer at købe hund i 2017.

Hvad siger du til det?

De bedste hilsner Henriette


E-mail:
Skrevet af Eva, d. 02-05-2015
Hej, har I hvalpe ? - mellemstørrelse puddel ? :)


E-mail:
Skrevet af Lena, d. 22-08-2014
Hej med jer :-)

Tillykke med Lucky hvalpene i det svenske.
Vi ses.
Knus Lena


Skrevet af Marolle ;O) / Maria Olesen, d. 19-03-2013
Hejsa søde ;O)

Håber at du har det godt ;O)
Nu må vi altså til at finde en dag hvor du kan få dine sanddaler thi thi...........

Knuzz Marolle


E-mail:
Hjemmeside: www123hjemmeside.dk/PERCY
Skrevet af Jette Jensen, d. 02-12-2012
Hej Speedy din lille humørbombe.
Godt gået af en hund i din alder(men det ved du jo heldigvis ikke at du er). Jeg ønsker at du også må få et godt hundeår i 2013, men måske med lidt mindre fart på end du har haft i 2012, du skal jo helst blive rigtig gammel uden alt for mange skader som du jo ved kan ske når bentøjet ikke vil det du vil, så må du slappe af og lade de unge knægte komme til i agility, mens du og mor Eva kan hygge jer med lidt rally, jeg skal nok være en god dommer for dig.
Ved du forøvrigt om der snart sker en parring hjemme hos jer???? Er der snart en bestemt lille puddeldame som skal parres????
Kærlig hilsen Jette


Skrevet af Ann-Kristin Flo Larsen, d. 21-09-2012
Hei Eva og Poul.
Så hyggelig å treffe dere i Vejen forrige helg! Så spennende med agility og dere er jo riktig flinke med deres flotte pudler! All lykke videre! Mvh Ann-Kristin i Norge


Hjemmeside: www.bergogblaane.com
Skrevet af Jette Jensen, d. 02-04-2012
Hej Eva og Poul. Jeg har skrevet en lille besked til Mity, at jeg glæder mig helt vildt til at få en hvalp efter hende. Hendes temperament passer lige i mit kram. Jeg er jo begyndt at træne i DCH Køge med Percy i klasse C, men min lille hvalp efter Mity skal starte i klasse B fordi jeg så er en erfaren hundefører i deres regi. Hvorffor jeg ikke skal starte Percy i klasse B hvor hun egentlig hører hjemme er fordi jeg endnu ikke har bestået klasse 3 i DKK, men der er jo også øvelser i DCH som jeg aldrig har prøvet med Percy bl.a. rundering og feltsøg. Når jeg fortæller at jeg skal have en mellempuddel tror folk faktisk ikke på mig, men de bliver dog klogere når jeg fortæller hvorffor jeg ønsker mig en puddel, da det altid har været min drøm at eje en sort puddel. I DCH Køge har man aldrig haft en puddel til træning, så det bliver sjovt at begynde med min lille tøs.
Har I tænkt på hvad I vil kalde hvalpene om I begynder med bogstavet A som mange opdrættere gør med deres 1. kuld og fortsætter så i alfabetet, eller har I andre tanker om navne?
Jeg vil lige tilføje, at den haremis der springer frem og tilbage er s.... irriterende
men ellers en flot påskeside.
Rigtig god påske
Kærlig hilsen Jette


E-mail:
Hjemmeside: Naurbjergvej 5, 4623 Ll. Skensved
Skrevet af Jette Jensen, d. 20-01-2012
Hej Eva og Poul.
Nu har jeg læst alt og set alle vidioer, jeg må sige Eva at du skriver fantastisk godt om dine hunde. Stakkels lille Speedy, hvor har han dog været meget igennem, men I har holdt ud hvilket beviser hvilke dejlige hundemennesker I er. Da jeg læste om Tajs trillede tårerne bare, men I gav ham et dejligt hundeliv og en værdig afsked, hviulket jo tydeligt kan ses under hans link. Jeg har jo også gennem årene fået aflivet hunde, og de er også altid begravet der hvor vi boede, jeg føler det er det jeg bedst kan forenes med, i stedet for at aflevere til dyrlægen.
Håber at I begge får et pragtfuldt hundeår også i 2012.
Knus Jette


E-mail:
Skrevet af Rina, d. 11-02-2011
Hej Eva

Sikken flot og inspirerende hjemmeside du har. Nu har jeg siddet her og fordybet mig i den. Sikken en energi du har med familie, dyr og arbejde hvor er det dejligt at se.

Mange glade hilsner fra Rina :o)

P.s. her er et billed af vores hundehvalp, nu er hun så godt nok 8 mdr. ;o)


Hjemmeside: 123hjemmeside.dk/Rinamor
Skrevet af Hanne, d. 06-02-2011
En fantastisk historie om Speedy, jeg er bare så stolt af ham. Tak fordi i giver ham sådan et dejligt liv.
Mange hilsner Hanne, Kennel Hestebakkens


E-mail:
Hjemmeside: www.Hestebakkens.dk

Nyeste kommentarer

22.05 | 17:37

Min kontakt til Love for Poodles førte ikke til noget, så jeg vil meget gerne om du vil sætte mig på listen for returhunde, en hanhund, mellempuddel.

14.05 | 10:48

Hvordan kommer jeg i forbindelse med jer? Jeg har sendt en e-mail , men den kom tilbage. Hanne Eicica skrev at I havde en retur han hvalp.

07.05 | 12:33

Kære Poul og Eva
Jeg så på en facebookgruppe for dyrlægestudernde at i har Nikko som leder efter nyt hjem. Vi er interesserede i ham hvis han stadig er ledig

21.03 | 06:54

Hej Eva og Poul
Vi søger en brun tævehvalp her i foråret/sommer 2022. Har I mon hvalpe nu eller i vente
venlig hilsen
Ulla