PRÆSENTATION
LIDT OM OS
   www.Charisma-Canis.energetix.tv

Vi er et muntert par som holdt sølvbryllup i 2006,  Vi bor i Benløse og vores to piger, Luise og Vibeke, er fløjet fra reden.

Poul er omskolet, fra elektriker til at være buschauffør og dernæst til efterlønner 😎
Eva er sygehjælper og arbejder  "free lance", både indenfor plejesektoren, bofællesskab og hospitalsverdenen.

Luise, vores ældste pige, bor på den anden side af Ringsted, sammen med Michael og deres tre børn,  Luise er kontoruddannet og arbejder i et stort firma.
Luise og Michael har 3 børn.

Vibeke, vores yngste pige, bor nu i Køge sammen med Jakob.   Vibeke er salgsassistentuddannet og handelsassistentuddannet, hun køber og sælger frugt og grønt.
Vibeke og Jakob har lige fået deres første barn, det blev en sund og rask og supervelskabt lille dreng der kom til verden d 27/3-2013 :-)))
så vi er ved at være rige på små efterkommere 🙃🤩

Vores Mormor er flyttet her til Ringsted, fra Glostrup, det er vi glade for.
Vores Farmor bor i Nordsjælland.
Poul har ingen søskende, Eva har to brødre,  den ene bor i Mårslet og den anden bor i Glostrup.

Vi mødte, i sin tid, hinanden på hver sin hesteryg, vi var begge meget aktive ryttere og hesteejere.  Heste har vi ikke mere, de kan ikke rigtig bo her i parcelhuset

Vores "hundeliv" startede egentlig for mange år siden, Eva har altid haft hund i barndomshjemmet   men vores første hund i vores fælles hjem fik vi i 1979 (ca), det var en blandingshund Snauzer / Hønsehund / Schæfer (ca), den blev uddannet redningshund i CF med Poul som fører, senere fik vi en sct. Bernhardshund   -stor og dejlig, den trænede Eva noget lydighed med !!      den blev så igen afløst af en blandingshund,denne gang en Dalmatiner / Labrador  (hvist nok ) den trænede Eva også lydighed med.   Efter den kom der nogle hundeløse år  🙃  

Vi har nu fire  hunde,  som vi bruger en stor del af vores fritid på.
Vi træner agility og lidt rallylydighed, osv., vi konkurerer også en del i agility   -både her i landet og i udlandet. Vi er begge instruktørere i "Køges Glade Hunde Skole", som vi også er medstiftere af 🙂🙂 Poul er også mentalbeskriver samt DGI-agilitydommer, og Eva er opdrætter.  

I denne vinter står Eva også for et "hundetræningshold" i FOF køge bugt, det er spændende og undervise også i dette FOF-regi.
                                   -så man kan godt sige at vi lever et hundeliv 

Resten af fritiden bliver brugt på familien, venner  🤩🙃  og vedligeholdelse af vores halvgamle hus   
 
Så gik der 25 år ;-))) først heste og lyserøde roser, -så børn, hunde og dybrøde roser ;-)))

Dyrlæge Jeanette Schmidt 29.06.2017 07:51

Flot hjemmeside i har , med masser af info om jeres dejlige og dygtige hunde og jer selv.

Hanne Krintel 23.04.2017 11:26

Jeg synes det er en hyggelig side, der fortæller at det kunne være hos jer man ville handle, hvis man lige stod og skulle/ville have ny hund

Eva Gøtke 24.04.2017 16:10

tak

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 17:37

Min kontakt til Love for Poodles førte ikke til noget, så jeg vil meget gerne om du vil sætte mig på listen for returhunde, en hanhund, mellempuddel.

14.05 | 10:48

Hvordan kommer jeg i forbindelse med jer? Jeg har sendt en e-mail , men den kom tilbage. Hanne Eicica skrev at I havde en retur han hvalp.

07.05 | 12:33

Kære Poul og Eva
Jeg så på en facebookgruppe for dyrlægestudernde at i har Nikko som leder efter nyt hjem. Vi er interesserede i ham hvis han stadig er ledig

21.03 | 06:54

Hej Eva og Poul
Vi søger en brun tævehvalp her i foråret/sommer 2022. Har I mon hvalpe nu eller i vente
venlig hilsen
Ulla