CHARISMA-CANIS
Sydney
Sydney
Avls-tæven Sydney
Sydney har overtaget Mity´s plads som avls-tæve.
Sydney er avls-godkendt med anbefaling til avl, alt er som det skal være    -fin højde, fine gode benstammer, velproportioneret med god ryglinje og vinklinger, velansat og flot båret kort hale, fint hoved med godt stop og velansatte ører, komplet tandsæt med fint saksebid, smukke øjne, fantastisk pels og farve.
Diverse sundhedstest er også tip top, HD, albue, skuldre, født PRA fri,
Mentalbeskrivelse meget harmonisk og glad hund.

Sydney har haft tre kuld og er en helt fantastisk mor, hun er så afbalanceret og omsorgsfuld, ved hele tiden præcist hvad hun skal, ved præcis hvornår hvalpene har brug for hende, og hvornår hun kan holde lidt "fri".

Sydneys 1. kuld, Far Lucky Luke, blev født d.8/9-2018.
Det blev til tre sorte dejlige hvalpe, en dreng og to piger, alle tre sunde og velskabte hvalpe, vi var list spændte på at se hvordan sydney ville klare "mor-rollen"    -det behøvede vi ikke at bekymre os om, Sydney valgte at hun skulle føde i vores seng på Eva´s hovedpude, og sådan blev det 🙂
Alt gik fint og Sydney virkede som om hun aldrig havde lavet andet end at føde hvalpene og passe dem efter alle kunstens regler.

Hvalpene udviklede sig alle fint og det blev et kuld opkaldt efter dressurheste som havde en stor international karriere, den ene hvalpekøber var tidligere dressur rytter, drengehvalpen kom til at hedde Cassidy, pigerne kom til at hedde Jubilee og Othilia.

Cassidy flyttede til en familie på Falster, bliver kaldt Cassi, træner lidt agility og går på jagt, familien har også en formel 1 labrador som også er jagthund, Cassi er blevet en rigtig dygtig jagthund.

Othilia flyttede til en familie ved Herning, familien har i forvejen en kromforlænder, Othilia bliver kaldt Daisy, Daisy er en glad og livlig hund som træner agility og rally lige som familiens anden hund.

Jubilee flyttede til en familie i Hørsholm, og fik kaldenavnet Ronja, i forvejen havde familien en Tervueren som tog imod Ronja med åbne arme og stor glæde, Ronja har trænet lidt agility og er super glad for at træne, uheldigvis fik ejeren en skade i det ene ben, så agility træningen er skiftet ud med hoopers som Ronja også er super glad for at træne, hun elsker at løbe og jeg tror al træning hvor at "løbe stærkt" vil falde i Ronja´s smag.

Alle tre hvalpe fra "dressur-heste-kuldet" er som voksne blevet mentalbeskrevet, og typisk for dem alle tre er at de er super velafbalancerede og stærke hunde, der hviler i sig selv og stråler af harmoni, arbejdsglæde, veludviklede drifter og alle elsker de deres familier.
                         -----------------------------------------------------------

D. 11/1 2020 fødte Sydney sit 2. kuld hvalpe, far Lucky Luke.
Alt gik lige så fint og nemt for Sydney som 1. kuld, og med det samme elskede Sydney sine hvalpe fra 1. øjeblik, hun slikkede dem og nussede dem, hjælpe dem hen til mælkebaren og sørgede så fint for dem.

Denne gang var der 2 piger og 3 drenge, alle sorte, super sunde og fine.

Hvalpene blev denne gang opkaldt efter stjerner på himlen, så drengene kom til at hedde Alfa, Tau2 Atlas og Capricorni-Linus, pigerne kom til at hedde Nashira Nelly og Omega-Zhizha.

Alt gik fint i hvalpenes opvækst her hos os og deres mor, Sydney passede dem efter alle kunstens regler, de legede livligt og var fem glade små puddel hvalpe.

Alfa flyttede til en familie i Kokkedal, Alfa skulle uddannes til psykiatrisk servicehund, det er gået helt fantastisk godt, der blev fundet en instruktør som kom hjem til Alfa´s familie, så Alfa behøvede ikke at flytte nogen steder hen for at komme igennem uddannelsen men kunne træne med sin ejer i dagligdagen med supervision fra instruktøren. alfa bestod den afsluttende eksamen kun19 mdr gammel, instruktøren mente at han kunne det han skulle kunne + noget mere. Det går rigtig fint og Alfa elsker at få sit blå service-hunde-dækken på, for så ved han at arbejdet kalder og det elsker han.

Tau2-Atlas flyttede til Østerbro hos en ung familie, der skaber han meget glæde     -både hos familien men også i kvarteret han bor i.
Atlas elsker når familien giver ham nogle tænke-opgaver han skal løse, men elsker også når de kommer uden for byen til sommerhuset hvor han kan give den fuld gas og løbe stærkt.

Capricorni-Linus flyttede til Fredensborg, her sørger han for at hans familie kommer ud på nogen dejlige lange traveture i den skønneste natur tæt ved huset de bor i. Linus har erobret alle hjerter i familien med sin glæde og hengivenhed.

Nashira-Nelly boede hos os til hun var 16 uger fordi hun skulle flytte til Sverige.
Nelly er en super glad hund, hun træner agility og elsker det, hun elsker at løbe stærkt og giver den fuld gas når lejligheden byder sig.

Omega-Zhizha flyttede hjem til Eva´s tidligere agility instruktør og landsholdsleder, de to Zhizha og ejer, er bare det helt rigtige match, de elsker begge når noget går stærkt, og elsker begge at træne, der er to andre pudler og en sheltie i Zhizha´s nye hjem, det synes Zhizha er sjovt og sætter gerne lidt gang i flokken.
                          ----------------------------------------------------------

D. 21/9-2021 fødte Sydney sit 3. kuld, igen var Lucky Luke far, det skulle være Lucky´s sidste kuld, han er begyndt at blive plaget af gigt og en parring hvor han ikke kan stoppe hvis det gør ondt skulle ikke udsættes yderligere ½ år, så derfor 2 kuld så tæt på hinanden.
Det gik også rigtig fint, sydney havde en fin graviditet og fødslen klarede hun super flot igen igen, og igen igen passede hun sine hvalpe lige efter bogen og lidt til, aldrig har jeg set hvalpe der passes så godt som Sydney´s, hun er nærmest født til at være mor.

Denne gang kom der 4 piger, alle sorte.
det blev til et "Beatles-kuld"  hvor hvalpene blev opkaldt efter hver sin Beatles melodi, det blev til Abbey Road Come Together, Penny Lane, Smiley She Loves You og Ticket to Ride.

Det var sjovt at observere et kuld med kun piger, der var en anden ro over dem end der har været over de hidtige kuld med blandet køn     -sjovt og påfaldende 🙃

Abbey flyttede hjem til en familie der bor i Køge, her var hun længe ventet og savnet så familien nød at få deres lille Beatles-prinsesse hjem, Abbey er dagligt ude på lange gå ture ved stranden sammen med familien og nyder det i  høj grad, ofte mødes hun med andre hunde og elsker at lege.

Penny flyttede til sin familie i Høng.
Penny trænede meget kontakt, og blev hurtigt dygtig til at begå sig alle steder, Penny er også trænet til at være læse-hund, og blev certificeret da hun fyldte 12 mdr.

Smiley er flyttet til Ballerup, hun træner agility og elsker det.
Smiley elsker sin familie og vil gå gennem ild og vand for at glæde dem.
Smiley spreder meget glæde i Ballerup, hvor hun tydeligt viser sin glæde når hun er på de daglige gå-ture, og får mange naboer til at smile🙂

Ticket flyttede til Lyngby, hos en dejlig familie som i forvejen havde en Lagotto,
Ticket synes det var sjovt med sådan en voksen Lagotto, meeen Lagottoen skulle lige vænne sig til sådan en lille hurtig hvirvelvind, men efter kort tid blev kærligheden gengældt, og nu nyder bege hunde stor glæde af hinanden.
Ticket træner nogen tricks osv med henblik på dog dancing.
                            ---------------------------------------------------------

Nu venter vi på Sydney´s 4. kuld, det skulle gerne komme til verden den 1. halvdel af januar 2022. Denne gang har sydney været på besøg hos Warming ved Ribe og datet hans engelsk fødte Alfi, Alfi er en glad, energisk, arbejdsglad og dejlig sort puddel, Alfi har været udstillet mange gange og har et væld af championater, alle sundheds resultater er også tip top lige som hos Sydney.
                     


Alfi -far til Sydney´s 4. kuld
så er hvalpene flyttet hjemme fra.
Så fløj endnu et kuld fra reden 🤩  det er altid hårdt at sige farvel og på gensyn til de små dyr som har fyldt vores hverdag i 8 uger, og det er hver gang fantastiske 8 uger. 
 
Den sorte pige hvalp "Charisma-Canis C Sydney Leroux" bliver boende her hos os,    og vi glæder os til at se og følge hendes udvikling 😘

 
Drengehvalpen "Charisma-Canis C Luka Modrik" er flyttet til en familie i Høm, Luka skal være familie-hund samt terapi-hund, Luka skal med sin nye ejer på det daglige job med handicappede unge mennesker og fungere som terapi-hund der, det fungerer rigtig godt og Luka viser super gode evner til jobbet som terapi-hund    -og er selvfølgelig også en vidunderlig familie-hund (en lille humør-bombe og charmetrold)

Den brune pigehvalp "Charisma-Canis C Carli Lloyd er flyttet til en familie i Ballerup, det er meningen at Carli skal være agility-hund, Carli vil helt sikkert også blive god til agility, for hun har det helt rette temperament og "gå-på-mod" og den nye ejer er en meget erfaren og kompetent agility-handler, Carli og den nye ejer har allerede et fantastisk samarbejde og forståelse for hinandens signaler 😀🙃  
hvalpene får navne
Hvalpene vokser og udvikler sig hurtigt og fuldstændigt som de skal.
Vi plejer jo  at have et tema til at navngive ud fra, og denne gang skal det være et "fodbold-kuld", drenge-hvalpen skal bo hos en familie hvor far er fodbbold dommer, og han skal hedde Luka Modrik    -opkaldt efter Luka Modrik som er midtbanespiller på Real-Madrids hold 😀
Pigerne bliver opkaldt efter to spillere fra det amerikanske dame landshold :
Sydney Leroux og Carli Lloyd.
Vi synes det er tre gode navne og der er rig muighed for at bruge en del af deres stambogsnavn som kaldenavn, så for os er det nu Sydney, Carli og Luka
😎🤩
her er det Charisma-Canis c Carli Lloyd, der giver den fuld gas i haven, ca ved 7 ugers alderen.
hvalpe 2016

D.27/2 2016 fødte Mity sit 3. kuld hvalpe.
Alt gik rigtig godt, og Mity som jo efterhånden er en erfaren mor vidste præcist hvad hun skulle gøre.

Denne gang fødte Mity sine hvalpe en uges tid før vi havde regnet med de skulle komme, så vi fik lige pludseligt meget travlt, vi havde vores mindste barnebarn, Storm, på besøg og til overnatning fordi hans forældre skulle til fest hos nogen venner, Da Mity så  begyndte at føde måtte vi hurtigt sende bud efter vores mormor som kom og passede vores lille Storm, så alt endte med at blive rigitig godt og det hele forløb fint og det var super hyggeligt.

kl. 19,12 kom 1. hvalp til verden, det var en sort tæve, 210 g.
kl. 20,15 kom endnu en tæve, denne gang var det en brun, 204 g.
kl. 22,15 kom en sort dreng, 226 g.

Mity åbnede  selv alle tre fosterhinder og "pakkede hvalpene ud", hun klarede det fint, men vi sad selvfølgelig klar til at gribe ind hvis hun opgav eller noget gik galt, Vi mener at hun og hvalpene hurtigt får etableret en stærk symbiose hvis hun selv klarer så meget som muligt, og der opstår også hver gang meget hurtigt et stærkt og tæt forhold mor/hvalp i mellem. 

Mity slikkede og nussede sine hvalpe, og vi frotterede dem godt for at få dem hurigt tørre så de ike blev afkølede.  

  

Drengene flytter hjemmefra :-)

Så nåede vi dagen hvor drengene skulle flytte til deres nye familier, vi havde lært familierne lidt at kende i tiden fra parring og til afhentning, hvalpene er meget forskellige og det er familierne også, det lykkedes os at fordele dem rigtig godt, og til fordel for alle :-)   alle hvalpekøberne mener selv de har fået den helt rigtige hvalp :-)

Dalia, med kæmpe energi , livsglæde (og kvindeligt hysteri) bliver hos os ;-)   Dalia hedder stadig Dalia.

Madiba, "klassens fornuftige kloge Åge" flyttede til Glostrup, hos en familie som består en ung blind mand og hans farmor, de tre passer bare sammen :-) <3 ;-)    Madiba hedder nu Pelle.

Pilo, som er "klassens duksedreng" flyttede til Nordsjælland hos en familie bestående af Far, Mor og 9-årige datter, ingen af dem har nogensinde før haft hund, de fire er bare et lykkeligt firkløver, og kemien med Pilo er helt i top, alle er lykkelige for deres nye familie forhold.   Pilo hedder nu Fuller.

Biko, som er "klassens charmerende ballademager" er flyttet til den anden ende af Ringsted, han bor hos en enlig moden dame, som før har haft labrador og er en erfaren hundeejer. Biko og hans nye familie er som skabt for hinanden, og giver hinanden passende udfordringer ;-)   Biko er meget livlig og glad og bor i en familie der elsker ham, og kemien er helt i top :-)    Biko bliver ved at hedde Biko.

Det var hårdt at skulle sige farvel og på gensyn til drengene, men hele hvalpeperioden har været fantastisk og vi vil helt sikkert gerne opleve det igen :-) :-)  

     

stor afskeds ceremoni med hver enkelt dreng !!
Madiba ser det hele sådan lidt fra oven :-)
Madiba tager det hele med ophøjet ro, han benyttede udsigten fra varebåndet til at se om der var noget i forretningen han havde overset fra gulvhøjde !! :-)
Biko på køretur :-)
Biko synes det er mægtigt med sådan et transportbånd !!
Dalila i Maxi Zoo
Dalia vil gøre meget for at blive veninde med butiksbestyreren i Maxi Zoo ;-)
Pilo -første hund på båndet ;-)
Pilo tager sig en køretur på varebåndet i Maxi Zoo
Klar til den store verden :-)

Mity gør meget for at hvalpene skal blive klar til den store verden, hun lader dem gerne være nysgerrige og udforske omgivelserne, men hun et øje på hver eneste hvalp, og ind i mellem bliver de drevet sammen, fastholdt og undersøgt af deres kærlige mor, hun overvejer også om udfordringerne nu er passende til deres udviklingstrin !!   feks. havde vi lagt noget legetøj ind til hvalpene da de begyndte at flytte sig rundt og kunne se lidt, det syntes Mity ikke om, hun bar troligt legetøjet ud hver gang vi lagde det ind til hvalpene      -vi accepterede selvfølgelig at hun ikke ville have legetøjet ind endnu og lod det være uden for hvalpegården ;-)  

Da hvalpene var ca 6 uger fik Mity et okseben, Mity tog resolut benet i munden og gik ind til hvalpene med det, lagde det på gulvet og så på at hendes børn prøvede at smage på det, de bed og pillede lidt i benet og så tog Mity det ud igen !!  imponerende !!  

Mity er fantastisk til at tage vare på hendes børn, deres udvikling og deres opdragelse.


Vi er i fuld gang med at afgøre hvem der skal bo hvor, Dalia skal blive boende her hos os, hun har da vist også fået al Lucky og Mitys livsglæde og energi til sammen, så det er nok meget godt ;-)  

de tre drenge er meget forskellige: 

Madiba er meget tænksom, stille af sind, men bestemt ikke kedelig og er også stærk (på den gode måde), laver ikke de store krumspring, men er klart "klassens kloge Åge" 

Biko er klart "klassens ballademager" og kan nok holde sin ejer i gang ;-) han er sød og sjov, altid glad og sjældent træt     -når de andre er gået til ro går Biko rundt og nipper / skubber til dem for at se om de sover, når han erfaret at det gør de, tager han også en lur, men er så igen den første der vågner og igen ser efter om de andre virkelig stadig sover ;-) :-)

Pilo er helt klart "klasens duksedreng",  han er glad og livlig og leger også gerne, men på en specielt artig måde, han lader sig gerne trække hen over gulvet i halen af en bror eller søster, men kunne ikke drømme om at gøre det samme ;-) en sund og glad livlig hvalp ;-) :-)    

Mity viser glad og gerne sine hvalpe den store verden, også når den er klædt i hvidt og er helt anderledes end for et par timer siden :-)
hvalpene vokser og vokser :-)

Hvalpene vokser og vokser !!  d

10/12 vejer Madiba 6,9 gange sin fødselsvægt !  Dalia vejer 6,6 gange sin fødselsvægt ! biko vejer 7,4 gangge sin fødselsvægt og Pilo er højdespringeren og vejer sin egen fødselsvægt 8,2 gange ;-)   godt de hele tiden har haft hver sin farve halsbånd på så vi kan kende dem fra hinanden ;-) ;-)  

hvalpene vokser og bliver sjove, de får ofte besøg af vores børnebørn og venners børn, det er rigtig godt for begge parter, og sådan et besøg i hvalpegården er populært ;-)
det går så godt i den lille familie

det går rigtig godt i den lille familie, Mity styrer med fast og kærlig hånd sine hvalpe.

Alle hvalpe trives, tager godt på og udvikler sig flot og godt :-)

Hvalpene har fået navne og vi har denne gang valgt at opkalde dem efter apart heid kæmpere, for hvis ikke små smukke skønne sort krøllede skulle opkaldes efter dem, hvem skulle så      -og vi har stor respekt for det de mennesker gjorde, så vi hylder dem via vores hvalpe :-) 

Dreng 1. 265 gr  -HalilahlaMadiba  (Halilahla = Nelson Mandelas mellemnavn og Madiba hans stammenavn)

Pige  2.  200 gr    -Dalia Itzik, opkaldt efter en israelsk præsident.

Dreng 3 .207 gr    -Steve Biko, opkaldt efter menneskerettighedskæmper.

Dreng 4. 204 gr   -opkaldt efter Desmond Mpilo Tutu, afrikansk statsmand.

   

hvalpene sover meget og, sjovt nok søger de to der blev født først ofte hinanden ;-) her ligger de også hoved mod hoved :-)
velkommen til verden :-)

10/11-2015. så skete det endelig !!  Vi havde ventet (u)tålmodigt på hvalpene, ved 1. kuldd´s fødsel overraskede Mity os jo ved at levere dem et par dage før forventet, så denne gang hvor de kom en dag senere end termins dato var tiden jo frygtelig lang ;-)  

Men nu var de her, og fødslen gik fantastisk fint, vi havde jo oplevet det før og denne gang ville vi kun blande os hvis Mity havde behov for det, hun fødte de to første hvalpe på en gang, vi blinkede med øjnene og vupti lå der to hvalpe i hver sin fine pose !! 

Mity klarede det fint og fik hurtigt hvalpene ud af deres poser og slikkede og nussede dem ømt og kærligt ;-)  det var en fin fin sort hanhund på 265 gr samt en fin brun pige på 200 gr., en time efter kom der en fin sort dreng på 207 gr og igen en time senere kom der en fin sort dreng på 204 gr

Mity var med det samme en fantastisk mor, vi havde med vilje kun blandet os for at veje hvalpene, Mity fik selv lov at rydde op, åbne poeserne som hvalpene bliver født i osv, for vi tror på at det giver en bedre symbiose og giver Mity bedre føling af sin rolle som mor når hun får lov at følg e sine instinkter uden vores styring, og vi har indtryk af at det holdt stik :-)     

god mad hos mor :-)
Charisma-Canis 2. kuld
Så er der godt nyt !!  Vi venter et kuld hvalpe d 9/11 2014 😀

Mity og Lucky Luke er igen blevet parret, med fint resultat.

Deres andet kuld hvalpe er planlagt til fødsel d 9/11 2014.

Der er meget og godt liv i Mitys lille mave, og vi glæder os så meget til at se deres andet kuld hvalpe.  Vi har jo den fornøjelse jævnligt at se et par af deres første hvalpe, som nu er 1½ år, og det er blevet hunde som er så lækre - glade - samarbejdsvillige - talentfulde - og afbalancerede at vi godt ville gentage succesen.

Denne gang skal vi selv beholde en af hvalpene, men men men der er så meget liv og boblen i Mitys mave at vi godt tør love der også bliver nogen som skal sælges !!

Hvis alt går efter planen skulle hvalpene lige kunne nå og holde nytår her hos os  🤩😘🙃🤩

Mity er også denne gang blevet vaccineret for herpes, så vi ikke risikerer at få hvalpe med den grimme lidelse.
Charisma-Canis 1. kuld

  www.Charisma-Canis.energetix.tv

😀🤩😎😀   Så kom Charisma-Canis 1. kuld til verden !!

d 24/3-2013 kl 18,40 blev epokegørende i vores lille kennel 😀 
der blev vores første hvalp født    -det blev en lille sort pigehvalp på 150 gr.
den er på forhånd reseveret til Jette Jensen (som har ventet på den siden vi fik Mity for 3 år siden) og kommer til at hedde "Charisma-Canis Ayla Avi"
Ayla blev efterfulgt at 4 drenge en sort på 177 gr., en sort på 169 gr. en sort på 144 gr. og "det brune punktum" en brun flot dreng på 193 gr.

Alle hvalpe og Mity har det ganske fint,  hvalpene tager fint på og Mity er god til at passe dem, de vejer alle ca 100 gr. over deres forventede vægt 🤩

Nu håber vi at der venter gode hjem til dem alle, som sagt er Ayla på forhånd reserveret, samt en eller to drenge til et hjem i Dragør, en dreng skal til Hvalsø og bo hos en sød sød dame, så der er en eller to der mangler et nyt hjem om 7 uger.  Men foreløbig bor de jo her hos deres mor, og skal udvikle sig til at blive lige så gode og dejlige pudelhunde som deres forældre.

Det er jo kun Ayla der har fået et rigitigt navn, vi vil gerne have opkaldt hvalpene efter en karismatisk person eller figur, Ayla er feks. opkaldt efter en mega-stærk urkvinde i bogen "hulebjørnens klan", navnene behøver ikke starte med A, vi kan bare sæatte et A foran navnet for at indikere kuldet. Lige nu kalder vi dem :"lillemand"  "sorte"   "gule" (har fået gult neglelak på halen for at kende fra hinanden), og "Charlie Brown". 

Nu når Ayla er opkaldt efter en "bog-person" kunne det jo være sjovt og fortsætte med "bognavne"  feks. Nelson Mandela, Alfred Hitckock, Marco Jameson (fra Marco-effekten) og s´følig Charli Brown 😀  

Ayla har fået sit lille tilnavn "Avi" til ære for vores datter som fødte sit første barn næsten samtidig  med Mity !!  vores datter hedder Ann Vibeke 😀

1. hvalpekuld
Så er vores 1. hvalpekuld på vej !!  
Lucky Luke og Calamity Jane er blevet parret d 23 + 25/1-2013,
så der skulle meget gerne komme nogle små fine pudelhvalpe til verden sidst i Marts måned 😘

Det er meget spændende og vi håber bare at alt går som det skal !!
Vi har to seriøse reservationer på hvalpe og der er lige store ønsker om henholdsvis en pige og en dreng, så vi håber bare at lille Mity er så venlig at levere mindst en af hvert køn 😉😎🤩     
                                      -men skidt pyt, det vigtigste er at der kommer nogle sunde og raske små puppyes og at Mity også slipper godt fra det, om de så bliver piger - drenge - sorte eller brune      -ja, det kan kun tiden vise 🤩😀

             😘😉😀🙂🤭MEN SPÆNDENDE ER DET🙂😀😉🤩🤭😘 


Vi har kennelaftaler med:
CHARISMA-CANIS

Nu er vore drøm om at starte en lille kennel gået i opfyldelse.

Vi har jo, siden vi besluttede at få en tæve, drømt om og håbet på at lave noget god avl.  vi har rustet os med uddannelse, Poul tog DKK´s grunduddannelse samtidig med at han blev mentalbeskriver inden for DKK, Eva har taget DKK´s opdrætteruddannelse samt jura-kurset, begge hundene er avlsklare med "kryds og slange pil opad og alle stjerner tændt"      -og nu har vi så fået kennelmærke 

Vi kalder vores lille kennel for CHARISMA-CANIS,  vores to "stamhunde", Lucky Luke og Mity,  som vi påtænker skal være stammen i vores kommende avl er jo begge meget karismatiske    vi synes navnet kan være en lille hyldest til vores hunde samt til de fantastiske hvalpe der vil komme her fra, 
           *** canis betyder hund på latin, charisma betyder gave eller udstråling ***   
og heldigvis blev kennelnavnet godkendt både i FCI samt i DKK.  Så nu kan vi kalde os DKK og FCI registrerede opdrættere 
så nu glæder vi os bare til vi får lejlighed til at lave nogle små CHARISMA-CANIS hvalpe ,-) Forhåbentlig sker der en parring i efteråret 2012. Vi vil her på siden skrive når der er noget nyt !!

Jytte Studstrup 22.05.2022 17:37

Min kontakt til Love for Poodles førte ikke til noget, så jeg vil meget gerne om du vil sætte mig på listen for returhunde, en hanhund, mellempuddel.

Jytte Studstrup 14.05.2022 10:48

Hvordan kommer jeg i forbindelse med jer? Jeg har sendt en e-mail , men den kom tilbage. Hanne Eicica skrev at I havde en retur han hvalp.

Dorthe Spurrell 05.09.2021 16:07

Vi søger en mellem puddel tæve.
Med venlig hilsen
Malcolm og Dorthe Spurrell

Jette Jensen 31.01.2013 17:25

Carisma Canis Ayla eller Asterix (om det bliver en tæve eller en lille han jeg får)
lyder det ikke godt? Jeg syntes det er 2 rigtig gode navne til hvalpe/hunde

Eva Gøtke 31.01.2013 21:20

supernavne til en superhvalp hos en superhundeejer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 17:37

Min kontakt til Love for Poodles førte ikke til noget, så jeg vil meget gerne om du vil sætte mig på listen for returhunde, en hanhund, mellempuddel.

14.05 | 10:48

Hvordan kommer jeg i forbindelse med jer? Jeg har sendt en e-mail , men den kom tilbage. Hanne Eicica skrev at I havde en retur han hvalp.

07.05 | 12:33

Kære Poul og Eva
Jeg så på en facebookgruppe for dyrlægestudernde at i har Nikko som leder efter nyt hjem. Vi er interesserede i ham hvis han stadig er ledig

21.03 | 06:54

Hej Eva og Poul
Vi søger en brun tævehvalp her i foråret/sommer 2022. Har I mon hvalpe nu eller i vente
venlig hilsen
Ulla