ENERGETIX

Med venlig hilsen
Eva Gøtke

ENERGETIX FORHANDLER

 

       www.charisma-canis.energetix.tv    

 

Jeg forhandler ENERGETIX magnet-terapi smykker og tilbehør og her over er linket til min webshop, men du er også velkommen til at kontakte mig og komme her hjem for at se smykkerne + tilbehør. Ofte har jeg nogle gode tilbudsting hjemme, som ikke står på webshoppen, eller vi kan aftale at jeg kommer hjem til dig og laver en smykkefremvisning (homeparti med gaver til værtinden), kommer på din arbejdsplads, din families plejehjem, din sportsklub ect.  ect.    -kun fantasien sætter grænser ;-)

Da jeg første gang stiftede bekendtskab med ENERGETIX magnet-terapi, tænkte jeg at det skulle da lige undersøges hvad det nu var for noget, så jeg læste (på firma-neutrale sider)  om magnet-terapi.  

Det viser sig at være en ældgammel, flere tusinde år gammel, lægevidenskab.

Man har fundet ud af hvad for gavnlig virkning jordens magnetfelter har på os (mennesker og dyr), og at vi faktisk ikke kan undvære den påvirkning, da de første astronauter kom retur fra månen havde de det ret dårligt og man kunne umiddelbart ikke finde årsagen, men fandt så ud af at de jo havde været uden for jordens magnetfelt et stykke tid og simpelt hen manglede den magnetiske påvirkning.

Her hjemme i Danmark er det ikke så udbredt og kendt med magnet-terapi, men på tyske sygehuse er det blevet anerkendt at bruge magnet-terapi som en del af patient-behandlingen.

Magneterne påvirker vores blodgennemstrømning, på den måde at blodcellerne flyder mere frit, uden at klumpe sammen, og kan derved bruge hele deres overflade til at transportere ilt og næringsstoffer, så vores organer får en meget bedre blodtilførsel, og hele vores organisme fungerer bedre.  

Så jeg synes at det var spændende og ville gerne være forhandler, jeg havde prøvet at give min gamle Speedy-pudel (som har fremskreden paradentose) en magnet i halsbåndet, efter 6 uger var hans paradentose som blæst væk.

Efter den oplevelse har jeg fået mange gode erfaringer med ENERGETIX:

Vand bliver også påvirket af magneterne, på samme måde som blodcellerne bliver kalkcellerne afrundede, i stedet for at være kantede og klumpe sig sammen, så vandet bliver blødt og lækkert :-)  vores hunde får magnetiseret vand i deres metal-vandskål og vi kan tydeligt se at vandet nu heller ikke danner kalk-aflejringer på skålen !!

Af magnet-terapiens andre gode effekter som jeg har oplevet (ikke alle på egen krop :-)) kan jeg nævne:

Øget blodgennemstrømning som jo igen giver bedre iltning, øget energi, yde-evne og koncentration.

Kan afhjælpe stres, modvirke depresion,  modvirke allergiske reaktioner,  reducere astma-symptomer, samt i det hele taget styrke kroppen.

Kan sænke kolesteroltallet og blodtrykket, afhjælpe muskelsmerter, modvirke migræne.   samt mens.smerter, lindre gigtsmerter,  afhjælpe collitis

Kan være gavnligt for huden, fremme sårhelling, mindske produktionen af ørevoks, afhjælpe paradentose, reducere dannelsen samt fjerne tandsten.

kan fremme hår-ny-dannelse v. hårtab, giver på den måde også kraftigere hår, genskabe hårfarven :-) (mine grå hår er simpelt hen reducerede 💋)

Og meget meget mere      -tænk på hvad øget blodgennemstrømning gør af gode ting for vores, og vores dyrs, kroppe, helbred og velbefindende :-)

BØR IKKE BRUGES AF FOLK MED PACEMAKER, SAMT HJERTE-BYPASS-OPEREREDE UDEN FORUDGÅENDE AFTALE MED LÆGEN !!

            

                                      

                                                               

Joan Madsen 17.12.2015 12:58

Hej!
Jeg er interesseret i at købe nogle af de magneter man sætter på tøjet i nakken. Vil gerne have fat i dem hurtigst muligt. Kender Marianne Nielsen.

Eva Gøtke 17.12.2015 18:08

Hej Joan, du kan godt købe sådan en, jeg har dem hjemme, vil du ringe til mig på 60191194 ?? vores almindelige mail er ikke ok lige nu, jer er hjemme nu.

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 17:37

Min kontakt til Love for Poodles førte ikke til noget, så jeg vil meget gerne om du vil sætte mig på listen for returhunde, en hanhund, mellempuddel.

14.05 | 10:48

Hvordan kommer jeg i forbindelse med jer? Jeg har sendt en e-mail , men den kom tilbage. Hanne Eicica skrev at I havde en retur han hvalp.

07.05 | 12:33

Kære Poul og Eva
Jeg så på en facebookgruppe for dyrlægestudernde at i har Nikko som leder efter nyt hjem. Vi er interesserede i ham hvis han stadig er ledig

21.03 | 06:54

Hej Eva og Poul
Vi søger en brun tævehvalp her i foråret/sommer 2022. Har I mon hvalpe nu eller i vente
venlig hilsen
Ulla