LADY EMELIE
Emelie var meget forelsket i Beagle-Tajs, som desværre ikke er her mere, hvis hun kunne komme til det "lå hun gerne i arm" hos ham :-)
Velkommen til vores hjemmeside
Emelie er desværre rejst op til Tajs.

Weekenden før pinse 2014 tog Emelie turen over regnbuebroen og kom op til sin elskede Tajs i hundehimlen hvor alt er godt og rart.

Emelie blev ret pludseligt alvorligt syg, og vi ville ikke udsætte hende for en hård og formålsløs medicinsk behandling, for et ½ senere at tage den beslutning som vi gjorde med det samme vi fandt ud af hvad hun fejlede.

Vi savner Emelie og det var meget hårdt at tage afsked med hende så brat og uventet. 

Emelie var en hund med sin helt egen personlighed, ikke til at "købe" hvis hun ikke havde lyst til det samme som os, men en pragtfuld og charmerende hund som elskede "tænkeopgaver" og som lærte os at se de små signaler på "lyst" eller "ulyst" som hun ret tydeligt viste med sin mimik og kropssprog.

Æret være Emelies minde <3 <3 <3

Emelie´s år 2012
www.Charisma-Canis.energetix.tv              

Emelie har oplevet meget i 2013.

I Rally er hun blevet rigtig dygtig og hun synes rally er rigtig sjovt, hun har nu fået tre oprykningspinde i BG-klassen og har lov til at starte i Øvet klasse  😎

Emelie er fantastisk til "tænke-opgaver"  som at finde ting osv. vi har prøvet og bede hende om at finde en bold som Lucky Luke havde smidt væk i en stor fårefold (Emelie sad i bilen da den blev kastet), vi løftede hende over hegnet og bad hende finde bolden, hun gik lige en omgang op mod vinden hentede bolden og kom med den !!  Herhjemme narrer hun ofte de andre hunde til at opnå det hun gerne vil, f.eks hvis Speedy ligger på en pude ved radiatoren i stuen, kan emelie finde på at gå ud til hoveddøren og gø, så ved hun jo at speedy rejser sig og hun kan gå ind og lægge sig på den pude hun gerne ville have !!   det samme kan hun finde på hvis der er bestemt legetøj hun gerne vil have     -stå stille og kigge op mod vinduet, når den anden hund så også kigger og slipper legetøjet tager Emelie det lige så stille 🙃🙃🙃 

Agility træner Emelie også, hun synes det er sjovt og især balancen og slalom synes hun godt om, men balance og slalom er jo også sådan nogle tænke-ting !!  hun tænder mere og mere på agilityen, men hvis vi vil træne hende hjemme i haven kan hun slet ikke se noget formål med det og går bare rundt og hygger sig

Året 2013 blev også året hvor Emelie blev MOR 😀😀
Emelie blev parret med "Victor" som bor i jylland, da der mangelde 14 dage til fødslen flyttede Emelile ind til Jeanne for at føde hvalpene der (vi har delt ejerskab med Jeanne, og det var Jeannes hvalpe), Emelie fødte to piger og to drenge, en sort og en brun pige og en sort og en brun dreng !!  alle fine velskabte sunde og raske hvalpe   -den ene skønnere end den anden 😘😀

Emelie til nytårsfest sammen med bror-Lucky !!

så er Emelie klar til julefesten 🤩

Emelie er helsøster til Lucky Luke, lillesøster og ikke kuldsøster.

Emelie er udstationeret og bor periodevis her hos os, ind i mellem bor hun hos hendes og Luckys opdrætter,  kennel "Club De Rahni".

Det er meningen at Emelie skal være agilityhund og løbe / træne med Poul.

Emelie er umiddelbart faldet godt til her i vores flok, hende og Mity er blevet bedsteveninder og hygger sig sammen i "pigeværelset" når de er alene hjemme, dog adskilt af trådhegn så de ikke kan komme op og slås, Emelie synes også at Tajs er en rigtig hyggeonkel og hun gør meget for at indynde sig hos ham ,-)

Emelie og Lucky ligner hinanden rigtig meget, både i sind og skind !!  det er nu sjovt og have to næsten ens hunde bare i en pige og drengegudgave  :-)))

Emelie er 1½ år nu og skal starte agilitytræning hos Regin nu til januar, hun er "helt blank" agilitymæssigt, så det bliver rigtig spændende og se hvad hun synes om det, vi har prøvet og lege med hende, småtrænet forskellige kontaktøvelser osv, hun tænder helt vildt på byttedrift med en speciel bold      -umiddelbart vil hun gøre alt for den bold, så vi håber det holder :-)))
                                                                            🤩🤩🤩🤩🤩 

| Svar

Nyeste kommentarer

22.05 | 17:37

Min kontakt til Love for Poodles førte ikke til noget, så jeg vil meget gerne om du vil sætte mig på listen for returhunde, en hanhund, mellempuddel.

14.05 | 10:48

Hvordan kommer jeg i forbindelse med jer? Jeg har sendt en e-mail , men den kom tilbage. Hanne Eicica skrev at I havde en retur han hvalp.

07.05 | 12:33

Kære Poul og Eva
Jeg så på en facebookgruppe for dyrlægestudernde at i har Nikko som leder efter nyt hjem. Vi er interesserede i ham hvis han stadig er ledig

21.03 | 06:54

Hej Eva og Poul
Vi søger en brun tævehvalp her i foråret/sommer 2022. Har I mon hvalpe nu eller i vente
venlig hilsen
Ulla